Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij

Wasze Opinie

Transakcja przeprowadzona szybko, bezproblemowo, wysyłka ekspresowa, towar w 100% zgodny z opisem. Szczerze POLECAM!!!
Opinia z dnia 09.10.2016 dodana przez: polomttg
Pierwszy sprzedający u którego już z pierwszym kontem było wszystko ok. Gorąco polecam, ja na pewno będę tutaj wracał.
Opinia z dnia 25.03.2016 dodana przez: dj_bidziu
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. DZIAŁA 100% !
Opinia z dnia 11.12.2015 dodana przez: Anadrus
Wielki pozytyw dla ludzi prowadzących tą stronę jak dotąd nie miałem jeszcze absolutnie żadnego problemu z pobieraniem no i oczywiście cena są to śmieszne pieniądze za takie usługi.
Opinia z dnia 09.06.2015 dodana przez: AmonRa
Witam, korzystałem z różnych serwisów oferujących dostęp do szybkiego pobierania, jednak tylko tutaj zagościłem na dłużej. Jestem klientem sc7.pl od ponad roku, i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się abym był niezadowolony. Polecam
Opinia z dnia 16.05.2015 dodana przez: Qghon
Przyłączam się do wszystkich, perfekcyjny serwis, tanio i bardzo dobra usługa. Będę korzystał, a jest już dość długo.
Opinia z dnia 21.01.2015 dodana przez: Huncfot_R
Takie podejście do klienta powinna mieć każda firma, pełny profesjonalizm. Czasami zdarzają się problemy (wiadomo to tylko internet) ale załatwianie ich to już mistrzostwo świata ze strony SC7.
Opinia z dnia 18.03.2014 dodana przez: Kizombas
Polecam ten serwis ze szczerego serca, korzystam już jakiś czas i ani razu mnie nie zawiódł, a ceny są naprawdę bardzo niskie!!! Pozdrawiam i zachęcam do kupna premium.
Opinia z dnia 12.02.2014 dodana przez: mjalowsko
Od roku jestem z sc7.pl Nie ma lepszej. Wszystko zawsze działa na 200%. Ani razu nie było kłopotu. Raz zdradziłam i szybko wróciłam do super oferty. Pozdrawiam
Opinia z dnia 28.04.2013 dodana przez: Betti100
Wszystko OK! Otrzymałem Login + Hasło do konta premium, wrzuciłem do JD i wszystko śmiga jak miło :) Polecam!
Opinia z dnia 30.12.2012 dodana przez: kartagina37
Szybka wysyłka, towar świetny i w dobrej cenie. Bardzo profesjonalnie. Polecam! :)
Opinia z dnia 29.06.2012 dodana przez: karoladam90
Jesteście najlepszą jakich naprawdę mało. Rzetelność, uczciwość to Wasza domena. Szybka dostawa zamówionego towaru i dobry kontakt. Piękna strona też. POZDRAWIAM
Opinia z dnia 01.03.2012 dodana przez: bazel
To jest to czego szukałem błyskawicznie aktywowane konto,uruchamiam kiedy chcę.Pozdrawiam *A*I*O*Z*
Opinia z dnia 20.12.2011 dodana przez: aioz
jesteście super wykupiłem kod do jdownloader i działa jak superman bede co miesiąc od was brał.
Opinia z dnia 09.12.2011 dodana przez: maluszek126
Błyskawiczna transakcja. Super szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam !!!
Opinia z dnia 16.09.2011 dodana przez: tom77723
Świetny serwis!! Oby tak dalej!! 100 000 000% zadowolenia :)
Opinia z dnia 4.06.2011 dodana przez: Schabik
Swietna Sprawa ! Genialny Pomysł ! Konta Dzialaja Zaraz Po Zalogowaniu :)
Opinia z dnia 2.05.2011 dodana przez: Rudy[PL]
100% zadowolenia !! Naprawde polecam napewno bede korzystał.Ps.bardzo dobry pomysł z tymi kontami pozdrawiam
Opinia z dnia 13.04.2011 dodana przez: Shine
Świetny pomysł z kupowaniem kont przez sms i jeszcze lepszy ze skarbonką - napewno wkrótce z tej opcji skorzystam . Pozdrawiam !
Opinia z dnia 30.03.2011 dodana przez: erpe5
101% zadowolenia !! Konto działało przez 2 dni (zgodnie z zakupem) POLECAM !!
Opinia z dnia 18.03.2011 dodana przez: mkonikowy
Transakcja przeprowadzona wzorowo, zero jakichkolwiek problemów. Takie transakcje to czysta przyjemność. Wszystkim polecam gorąco
Opinia z dnia 06.03.2011 dodana przez: bosman7
Błyskawiczna transakcja. Konto działało przez 3 dni dokładnie tak jak oczekiwałem. Polecam serdecznie!
Opinia z dnia 28.02.2011 dodana przez: arnifox
Wszystko OK, transakcja bez problemów, szybko , sprawnie. POLECAM !!!
Opinia z dnia 28.02.2011 dodana przez: arko110
Wszystko w porządku. Towar zgadza się z opisem, błyskawiczna przesyłka. Pozdrawiam serdecznie i dziękuje.
Opinia z dnia 28.02.2011 dodana przez: Baka_on